HJELPE TIL?

HJELPE TIL?

Publisert av Bernt Ove Røthe den 17.03.20.

Forsvarsministeren med oppfordring til veteraner som vil bidra

Mange veteraner har kontaktet statsråden for å tilby bistand i epidemiarbeidet.


- Jeg har fått en del henvendelser på forskjellige plattformer, messenger og tekstmeldinger om at veteraner skjønner at det er krise og som sier «vi kan bidra», sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen over telefon til Forsvarets forum.

 

NVIO

Mange ringer og vil hjelpe til, og det syns vi er kjempebra! Veteraner er absolutt en ressurs i en slik periode, og vi råder alle til å ta kontakt med sin lokale Frivillighetssentral.

Frivillighetssentralen håndterer fortløpende etter behov og i samsvar med andre etater som etter hvert kobles på.

Kanskje kan NVIOs lokallag melde seg til tjeneste i egnet kommune, men med 466 frivilligsentraler i drift i Norge er altså tipset at du kan melde deg via nettsiden deres.

 

NVIO - Voss

Som FN/NATO veteraner har me kunnskap og erfaringer med å jobbe under press og akutte oppdrag. Etter det Forsvarsministeren skriv er me ei gruppe der me kan melda vår tjeneste i eigen kommune om behovet melder seg for hjelp ang. korona epidemien. Dette er heilt valgfritt og individuelt om kva den enkelte vil gjera.
Meld deg gjerne til Voss Raude Kors v/ Marit Nedkvitne, tlf. ‭900 55 083‬ eller registrer deg på Friskus.com. Dette gjeld sjølsagt også deg som medborger.

Eg har meldt meg.

 
Harald Horvei

Leiarar NVIO Voss og omland